Evenement met de hondenbar

Een evenement organiseren met de hondenbar? Dat kan!


Als productie bedrijf hebben wij ruim 20 jaar ervaring in het organiseren van vooral special events. Een ervaring die wij inzetten om samen met partners hippe evenementen neer te zetten voor baasjes en honden. Als je weet dat 21% van de mensen een hond heeft en ar amper iets voor georganiseerd wordt maak succes met hond vriendelijke evenementen bijna evident. Bij deze enkele voorbeelden die mogelijk zijn:

ontbijt voor baasje en hond
ontbijt voor baasje en hond

Ontbijt voor baasje en hond.


Dit hebben wij in 2020 uitgetest en was direct een schot in de roos. U als organisator van een zomerbar verzorgt het ontbijt voor de baasjes, wij voor de honden. De hondenbar blijft dan aanwezig tot het einde van de dag of weekend.


Tapas wandeling voor baasje en hond.


Is vooral haalbaar voor meerdere horeca zaken in een bosrijk gebied. Zo kan er een wandeling uitgestippeld worden langs meerdere horecazaken waar telkens een hapje word aangeboden. De hondenbar staan aan een horecazaak en dar krijgt de hond dan weer lekkers. Tapas is enkel een voorbeeld, kan met veel andere producten.


  • Wij zitten met de organisator samen en bespreken het evenement.
  • Via onze webshop kan alles vooraf gereserveerd en betaald worden, zo heb je een zicht op de reservaties en wordt het geld voor de start van het evenement overgemaakt.