Groen expo

Groen expo Bloem & Tuin

Hondenbar on tour Tuinexpo

WAAR?

 

Op het ruime domein van het landgoed Gulbergen in de gemeete Nuenen, net onder Eindhoven op een 30 tal minuten van de Belgische grens. De standen staan verdeeld op een parcours van ruim 4 km door de bossen van dit landgoed.  

 

GPS :  Nederland - Nuenen - Schoutse Vennen 15. Volg bij aankomst zeker de wegwijzers naar de parking. 

 

WANNEER?

 

Het 8 daagse evenement start op zondag 25 juli en eindigd op zondag 1 augustus. Tuinexpo Bloem & Tuin is dagelijks te bezoeker vanaf 10.00 uur tot 18.00 uur.

 

WANDELEN & BELEVEN?

 

Dat is vanzelf sprekend!

 

Direct na de ingang bevindt zicht de self service waterbar. Vers water en fris gewassen kommen. Neem een kom, vul deze met water en drinken maar (voor de hond). Als de hond gedronken heeft giet je het rest aan water in een bidon en zet je kom bij de stapel  "af te wassen”. Het restwater is nadien voor de plantjes.

 

Vergeet zeker uw poepzakjes niet! Er staan meerdere afvalbakken waar je deze kan achterlaten.

 

Via honderden standjes kom je ongeveer na 2 km terecht in de food truck corner waar ook de hondenbar een eigen terras heeft. DE locatie om samen te genieten van lekkers voor baasje en hond.

 

In de nabijheid van deze locatie voorzien wij nog VEEL leuke dingen voor baasje en hond. Zoals Samson & Gert het zongen “samen op de foto!” en nog zoveel meer. Hier komen wij later nog op terug.

 

WAT KOST DAT?

 

Deze informatie kan je terugvinden op de website van de organisatie. Bestel alvast je tickets!

 

OPGELET!

 

Als je vanuit België dit evenement bezoekt moet je het paspoort van je hond meebrengen! Zorg er alvast voor dat de vaccinatie van het rabies vaccin in orde is.