Heirbaan 66

Heirbaan 66 - Borgloon

Een verborgen parel tussen de appel en peren plantages in het landelijke Helshoven, deelgemeente van Borgloon in Belgisch Limburg.. heirbaan 66 omvat meerdere stijlen onder één dak & terras. 


Wijn- en Fietscafé


Voeg wat vakantiegevoel toe aan uw buitenactiviteit en ontspan in ons wijn-en fietscafé. De ideale gelegenheid om verrassende onbekenden uit onze kaart te proeven. Maar ook om uw fiets te verzorgen zijn alle faciliteiten aanwezig.


Hels ijsje


Artisanaal gemaakte ijs, uitgeschept met liefde en volgens de regels van de kunst.


Loungebar


Deze trendy bar biedt de perfecte setting voor een stijlvol aperitief of een glaasje met aangepaste proevertjes…


't Johannietershuys


Laat topchef Kevin u meenemen op reis naar nieuwe dimensies van fine-dining.


Overnachten


Om in de wijnsfeer en de unieke omgeving te blijven bieden we u een overnachting in onze wijnvaten aan. Origineel en verrassend comfortabel. Families kunnen samen terecht in het Heirbaanhuis. Wij zijn ook helemaal afgestemd op uw Campermeal en kunnen zo onze smaken aan uw eigen tafel brengen. Of een ontbijt aan bed?

 


Wandelen en beleven met de hond. (volg de pijlen)


Puppy wandeling (900 meter)


Deze vertrekt op het domein tussen de appelbomen bergop naar de zwevende kapel. Leuk om te zien en zeker om op de foto te gaan met je hond. Via de boomgaarden kom je terug naar beneden naar Heirbaan 66.


Junior wandeling (2000 meter)


Deze vertrekt op het domein tussen de appelbomen bergop naar de zwevende kapel. Leuk om te zien en zeker om op de foto te gaan met je hond. Vervolgens wandel je verder naar een heus kasteel, Château De La Motte. Via een heuvelachtige baan kom je terug naar Heirbaan 66. 


Senior wandeling (5000 meter +)


 Idem als de junior wandeling, maar je wandelt ook nog in de andere richting van de zaak.