Kalender

KALENDER


KNOOPPUNT 03

Fiets café  - PEER


 9/04 tot 10/04


10.00 uur - 18.00 uur.

COUNTRYLIFE

De Schorre - Boom


 15/04 tot 18/04


10.00 uur - 18.00 uur.

HONDENBAR ON TOUR @ Knooppunt 03 - PEER

Deze "try out" van 2022 is het eerste productie van de hondenbar. Het “try out” weekend midden in de Paasvakantie mag je letterlijk nemen. Veel uittesten om beleving voor baasje en hond te realiseren. De start locatie is een pop up fietscafé met leuke wandelroutes met een thema, van 2.5 km tot 10.5 km. Pret voor de honden met snoepjes zoeken in het ballenbad, lekkers voor baasje en hond als afsluiter.


EXCLUSIEVE TRY OUT !


 Kom jij onze selfiebox voor baasje en hond uittesten? Alles staat netjes in een tent met een leuk thematisch decor met zetel voor baasje en hond of… de hond alleen. Via de flitspaal kan je aangeven of je een GIF bestand, video of foto’s wenst. Na de keuze aftellen maar! Samen in de zetel en zoals Samson het al jaren zingt …. Samen op de foto!  Pssst... Zeker niet de leukste props vergeten om je foto of video onvergetelijk te maken.


Meer info volgt nog, om drukte vermijden zal je deze op voorhand moeten registreren.

HONDENBAR ON TOUR @ Countrylife Boom

Deze "kick start" van 2022 mag je als baasje en hond zeker niet missen. Tijdens het paasweekend in het heilige gras van Tomorrowland in Boom DE speeltuin en pretzone voor baasjes en honden. De hondenbar is dan te gast op vier daagse outdoor evenement Countrylife . DE buitenleven en fun beurs van Vlaanderen. Meer details vind je via de button "meer info"


EXCLUSIEF !


IEDEREEN met de hond welkom in de éérste selfiebox voor baasje en hond in Europa!  Alles staat netjes in een tent met een leuk thematisch decor met zetel voor baasje en hond of… de hond alleen. Via de flitspaal kan je aangeven of je een GIF bestand, video of foto’s wenst. Na de keuze aftellen maar! Samen in de zetel en zoals Samson het al jaren zingt …. Samen op de foto!  Pssst... Zeker niet de leukste props vergeten om je foto of video onvergetelijk te maken.

+ Evenementen 2022


*      Dog & more event - Brasschaat - 15 mei

*      Hap & Stap wandeling & event - Torhout - 26 mei tot en met 29 mei

*      Tuindagen & WOEF - Oostmalle - 3 juni tot 6 juni

*      Dag van de hond - Beringen -  3 & 4 september - Blue Berry Fields  

*      Strand wandeling & ontbijt (ook de hond)  - 10 & 11 september.

*      Style event for boss & dog - Jabbeke - 29 september tot 3 oktober


Meer info en events volgen snel . 


Dit is slechts een kleine selectie, meer leuke honden en baasje evenementen volgen snel!